Društvo

Uručene nagade najboljim studentima Univerziteta u Nišu

U Gradskoj kući danas su uručene nagrade najboljim studentima Univerziteta u Nišu. Nagrade su najpre uručene najboljim studentima koji još uvek studiraju, a zatim su nagrađeni i diplomirani studenti koji su tokom studiranja imali najviše ocene. Njima je pripala plaketa, novčani iznos od 50.000 dinara i zlatnik sa likom Cara Кonstantina.

“Čestitam na zasluženim nagradama,jer svojim odgovornim i predanim radom postavljate temelje razvoja ovog grada. Nastavili ste da i u modernom dobu koračate putem Svetoga Save i savladavate prepreke i teškoće dostojni dela našeg prvog učitelja i prosvetitelja”, rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Foto: kabinet gradonačelnika Niša

Nagrađeno je 14 najboljih studenata i 20 diplomiranih studenata sa prosečnom ocenom 10. Grad je za ove namene izdvojio 1,7 miliona dinara.

“Mislim da kao društvo stvaramo uslove da mladi ljudi mogu valorizovati svoje znanje, svoje potencijale u našem gradu, stvarajući uslovi da ovde mogu da se zaposle, da ovde mogu da se usavršavaju i stvarajući uslove da ovde ostanu”, istakao je Bulatović.

Foto: kabinet gradonačelnika Niša

Prorektor za nastavu Univerziteta u Nišu prof. dr Vlastimir Nikolić se zahvalio gradu na ovim nagrama i kazao da slične nagrade najboljim studentima daje i sam Univerzitet, na godišnjicu 15. juna.

Foto: kabinet gradonačelnika Niša

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com