Sport

Uroš Mitrović osvojio tri medalje na Balkanskom šampionatu

KBS “Naisus” proteklog vikenda pojačao je svoju kolekciju medalja sa tri nova odličja koja stižu sa Balkanskog prvenstva, a sve zahvaljujući Urošu Mitroviću.

 

Preko 700 takmičara uzelo je učešće na ovom šampionatu, a takmičili su se kako u formama tako i u borbama. U okviru Tehničke reprezentacije Srbije našao se i takmičar KBS Naisus Uroš Mitrović (kao prošlogodišnji trostruki šampion Balkana).

Uroš je nastupio u tri dicipline: pojedinačno i u timu, u standardnim formama i formama slobodnog stila. On je u Niš ponovo doneo 3 odličja, od čega dva zlatna i jedno bronzano.

“Ovim uspehom Uroš se ponovo dokazao vrednim ukazanom mu poverenja dodelom gradske stipendije te je na najbolji mogući način se zahvalio gradskim ocima. Ostaje nada da će slične rezultate dostizati u seniorskoj konkurenciji, pošto se juniorski dani lagano odbrojavaju”, rekao je glavni trener KBS Naisus-a Nebojša Anđelković.

Ono što očekuje niški klub u narednom periodu jeste Tehnička liga Grada Niša, u organizaciji KBS Naisus-a, kao i Elit Open, a zatim i takmičenja u Bugarskoj.

Iz kluba dodaju kako se “nadaju da će finansijska podrška stići pravovremeno te omogućiti timu da po ko zna koji put prezentuje svoje sposobnosti i umenja na takmičenjima”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com