Hronika

UKC Niš: Preminuo sedmogodišnji dečak iz Vlasotinca

Iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu stigla je tužna vest da je sedmogodišnji dečak koji je 13. septembra primljen u tu zdravstvenu ustanovu sa teškom povredom glave preminuo.

“Mališan koji je primljen 13.09.2022. sa kako je još tada rečeno izuzetno teškim povredama mozga i lobanje, preminuo sinoć u 23:00 časova”, rečeno je Niškim Vestima iz UKC-a.

Pri prijemu su niški lekari rekli da dečak ima vrlo teške povrede mozga i lobanje, da je u komi bez reakcija, priključen na mehaničku ventilaciju a bio je hospitalizovan u neurohiruškoj jedinici intenzivne nege na Klinici za anesteziju.

Policijska uprava u Leskovcu treba da utvrdi na koji način je došlo do nezgode u kojoj je dečak povređen. Meštani Vlasotinca su tada naveli da je mališana navodno pokosio džip. Dečak je tada prvo prebačen u Službu urgetnog centra Opšte bolnice Leskovac, a odatle je transportovan u Univerzitetski klinički centar Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com