Hronika

Uhapšeni zbog paljenja automobila

Trojica mladića uhapšena su zbog sumnje da su zapalili automobil načelniku kriminalističke policije. Prema navodima policije oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje opšte opasnosti.

Uhapšeni su S.S. (1996), A.Ž.(1996) i N.S.(1991), svi iz Niša.

Kako objašnjavaju u policiji sumnja se da je N.S. još 31.jula 2017. godine pokušao da zapali vozilo marke “škoda oktavia”, niških registarskih oznaka, koje je polio benzinom, ali ga nije zapalio, a potom je angažovao S.S. i A.Ž. da zapale navedeno vozilo, što su oni i učinili 05. septembra 2017. godine tako što su prednju haubu vozila polili benzinom i zapalili šibicom. Vozilo je vlasništvo Ministarstva unutrašnjih poslova.

N.S. se takođe sumnjiči da je 28. juna 2017.godine u Nišu zapalio vozilo marke “mercedes”, beogradskih registarskih oznaka, vlasništvo jednog Nišlije, koje je izgorelo u prednjem delu. Usled požara oštećeno je i vozilo marke “pežo”, niških registarskih oznaka, koje je bilo parkirano pored «mercedesa».

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com