Društvo

Učenici Ekonomske škole u akciji darivanja

Učenički parlament Ekonomske škole iz Niša, tradicionalno, u pretprazničko doba, organizovao je i ove godine akciju darivanja. Ovoga puta su spremili poklone za decu koja se leče na onkološkoj klinici u Nišu.

Predstavnici parlamentaraca, kao i kolektiva Ekonomske škole, predvođeni koordinatorkama Učeničkog parlamenta Olgicom Krstić i Milicom Andrejev, udruženju “Nurdor” uručili su osamdesetak novogodišnjih paketića.

“Verujemo da se ličnim primerima budi dobro u ljudima”, uverena je Milica Andrejev, koordinatorka Učeničkog parlamenta.


Svi učenici Škole, u saradnji sa odeljenskim starešinama i nastavnicima su pozitivno odreagovali na predlog Učeničkog parlamenta i sa puno ljubavi i uz želje da mališani, koji vode velike i junačke borbe, budu što pre zdravi, mladi ekonomisti su svoje reči pretvorili u dela.

“Jedan broj od stotinak ukupno pripremljenih paketiće namenjen je za socijalno ugrožene porodice, u saradnji sa udruzenjem “Dar za dečiji osmeh”, objasnila nam je Olgica Krstić.

Predsednica parlamenta Ekonomske škole Emilija Marinkovićrekla je da im nije ovo prvi put, a u školi se osim znanja treba i vrlinama učiti.

Postupci parlamentaraca iz Ekonomske škole jesu primer za ugled. “Zato podelimo, darujmo i zacelimo i biće svima bolja i lepša nova godina!”, poručili su mladi humanitarci.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com