Sport

Počela prodaja ulaznica za utakmicu Radnički – Gzira

Ulaznice za utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencije, u kojoj Radnički dočekuje Gziru sa Malte, u četvrtak 28. jula sa početkom od 19 časova na stadionu Čair, puštene su u prodaju danas, u utorak 26. jula.

One se prodaju po ceni od 600 dinara za Jug, 800 Istok i Zapad i 2000 dinara koliko treba izdvojiti za ložu.

Pravo na besplatan ulaz imaju deca do 8 godina starosti, deca škole fudbala FK Radnički Niš i lica sa invaliditetom, saopšteno je sa Čaira. Oni napominju da sezonske ulaznice ne važe za ovu utakmicu.

Ulaznice se mogu kupiti danas na biletarnici na istočnoj tribini stadiona Čair od 13 do 18 časova, u sredu 27. jula na istoj biletarnici od 10 do 18 časova i u četvrtak 28. jula na biletarnici hale Čair od 10 časova do početka utakmice, ali i na biletarnici na istočnoj tribini stadiona Čair od 10 časova do početka utakmice.

U FK Radnički podsećaju da je shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća samo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca.

Jedna osoba može kupiti najviše 4 ulaznice uz lični identifikacioni dokument.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com