Hronika

U okviru akcije “Gnev” uhapšen osumnjičeni da je prodao 35 grama marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su M. U. (1986) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

“M. U. se sumnjiči da je prodao ukupno 35 grama marihuane četvorici muškaraca starosti 39, 31, 25 i 20 godina i dvadesetčetvorogodišnjoj devojci, kod kojih je policija pronašla ovu drogu”, navodi policija u saopštenju.

U stanu M. U. policija je pronašla oko devet grama marihuane i 27 tableta bromazepama za koje nije posedovao lekarsku dokumentaciju.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, M.U. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Protiv četvorice muškaraca i devojke, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. E svaka vam cast ,,,retardi “”Gnevni””,🤣🤣
    Kads cete da radite poso ozbilnije i kako treba,,,a ne da punite zatvore kod svakoga kome nadjete za dzoint,,,ko da ste nasli 10 kila heroina ,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com