DruštvoKultura

U niškom SKC-u počele audicije za nove glumce, pevače i plesače

Studentski kulturni centar Niš poziva mlade pevače, plesače i glumce da im se pridruže i postanu članovi razlučitih sekcija koje ova institucija ima. Kako navode, prijem novih članova je počeo, a dobrodošli su svi oni koji žele da sa profesionalcima izgrađuju svoje talente, a time i radne na unapređenju kulture u svom gradu.

Svi oni koji žele da se pridruže Akademskom pozorištu SKC-a, na audiciju mogu doći u nedelju 30. septembra.

FOTO: Akademsko pozorište SKC Nis

“Kandidate očekujemo u našem pozorištu (Šumatovačka bb) u 13h. Ono što je potrebno je da zainteresovani pripreme monolog, pesmu i imitaciju“, navode oni.

 

U četvrtak, 27. septembra prijem novih članova organizovaće Ruski baletski studio „Akademija”- SKC Niš.

Foto: Ruski beltski studio “Akademija”

“Prijem se vrši od 18:00 časova, u našim prostorijama – ulaz iz dvorišta Univerziteta. Nastavu održavaju diplomirani pedagozi – koreografi iz Rusije, članovi Međunarodnog saveta za igru svetske organizacije CID UNESCO. Zahvaljujući njima naše balerine ostvaruju zapažene rezultate“, navode u baletskom studiju.

 

 

Akademski ženski hor SKC Niš pod dirigenstkom palicom mr Ivane Mirovic
Akademski hor SKC-a Univerziteta u Nišu koji vodi dirigent mr Zoran Stanisavljevic

U Studentskom kulturnom centru pozivaju mlade talente da se pridruže i Akademskom mešovitom horu i Akademskom ženskom horu. Njihove prostorije nalaze se u dvorištu Univerziteta, a probe se održavaju u ponedeljak i četvrtak – termin ženskog hora je od 18h, a mešovitog od 19h.

Akademski folklorni ansambl “Oro” nove članove okupiće u oktobru, a oni pozivaju sve zainteresovani da ih kontaktiraju putem društvenih mreža i da prate njihovu Facebook stranicu, kako bi se na vreme informisali o audicijama.

FOTO: AFA “Oro”

U Studentskom kulturnom centru navode da za sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem maila akud@skc-nis.com, a o aktivnostima SKC-a mogu se informisati na satju www.skcnis.com kao i facebook stranicama.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com