Društvo

U Gradskoj opštini Medijana organizovan prijem najboljih osnovaca

U Gradskoj opštini Medijana organizovan je prijem učenika generacije osnovnih škola sa područja ove opštine u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu. Prošle su godine pozvani bili najbolji srednjoškolci, a što je naišlo na odličan prijem učenika, roditelja, prosvetnih radnika. Praksa je nastavljena, a pažnja sada posvećena najboljim osnovcima.

“Prihvatili smo ruku saradnje Zlatare „Stanimirović“, koja na ovaj način pokazuje društvenu odgovornost na delu, jer lokalna samouprava treba da sarađuje sa preduzetnicima koji posluju na njenom području i time pokaže svoju odgovornost. Motiv je veći, jer dajemo na značaju našoj deci, vrednim mladim ljudima. Pokazujemo da neko misli na njih, šaljemo im poziv da ostanu u našem gradu, u našoj Srbiji”, kaže predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Učenicima koji su postigli izuzetne rezultate u školskoj 2018/2019. godini uručen je „blister“, proizvod Zlatare „Stanimirović“, a koji će kada budu želeli moći besplatno da ugrade u željeni nakit.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com