Promo

Trend u 2021. godini: Dizajn mermera ili prirodni kamen? Šta vi birate?

Početak godine obeležio je povratak mermera na velika vrata, kada je uređenje ili opremanje kupatila u pitanju. Sve se više traže varijante mernernih ploča a ponuda je sve bogatija, poručuju iz Andži kompanija.

Mermer može trenutno da se nađe u beloj, sivoj i zelenoj boji. Upotrebom mermera postiže se da raspored prostora bude praktičan i jednostavan, ali sa primesom organske i elegantne udobnosti.

Mermer i drvo nisu jedini prirodni materijali koji su u trendu ove godine.

Prirodni kamen će se i dalje koristiti, ne samo na podu i zidovima, već i na radnim površinama i umivaonicima. Prirodni kamen se poigrava se prostorom, a bira se tako da kontrastom nude vizuelnu i drugačiju teksturu u kupatilu koje će postati pravo malo utočište, za sve one koji tu traže i nalaze svoj mir.

„Mnogo je primera kako plemenitost kamena u kombinaciji sa drugim prirodnim materijalima može da stvori zaista elegantno i savremeno okruženje“, sigurni su u ovom niškom salonu kupatila.

Neka Vaš izbor bude kvalitet – ANDŽI KOMPANI.

ANDŽI KOMPANI
Donja Vrežina
Knjaževačka bb
018/279-800
018/279-700
FaceBook
www.andzikompani.rs

Veliki izbor keramike i sanitarije u Andži Kompani!!!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com