Kultura

Tragikomedija “Srećna Nova” u Narodnom pozorištu u Nišu

Nakon velikog uspeha predstave “ U ČIJE IME” Narodnog pozorišta za koje je naš poznati niški glumac Aleksandar Aca Mihailović pisao tekst, publika će moći da vidi još jedan njegov briljantan izlet u dramaturgiju, tačnije u predstavi “Srećna Nova”. Ovaj komad biće odigran u Narodnom pozorištu, 24. februara od 20 časova.

„Srećna Nova“ je priča o susretu dvojice bivših emigranata, nekadašnjih cimera, nakon oko dve decenije. Novogodišnja noć će obojici doneti mnogo više od nenadanog susreta, a preplitanje njihovih sudbina i dva dijametralno suprotna pogleda na život će najbolje oslikati tragikomediju vremena u kome živimo. Duhovita i bolna, setna i pobunjena, duboko uronjena u dve istine, ova predstava lako nalazi put do gledalaca.

Predstava je premijerno izvedena 5. aprila 2017. godine u Nišu i do sada je igrana u preko deset gradova u Srbiji (Niš, Paraćin, Rača, Svilajnac, Bosilegrad, Beograd, Boljevci, Blace..).

 

U predstavi igraju Dejan Cicmilović i Aleksandar Mihailović, dok je za muziku zadužen Nenad Vasilić.

Predstava će se odigrati u sali Narodnog pozorišta 24. februara od 20 časova, a ulaznice se mogu nabaviti na biletari pozorišta kao i na biletari Doma Vojske.

Informacije i rezervacije na tel 065/522-13-72

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com