Servisne

Toplana počela sa toplim probama

U okviru završnih priprema pred grejnu sezonu, koja zvanično počinje 15. oktobra, a prema važećoj Odluci o uslovima i načinu proizvodnje, distribucije i snabdevanja toplotnom energijom Grada Niša, JКP „Gradska toplana” Niš počela je obavljanje funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja.

 

“Funkcionalne probe podrazumevaju proveru rada sistema unutrašnjih grejnih instalacija, toplana i kotlarnica, čime se uporedno proverava funkcionalnost toplovodne mreže, toplotnih podstanica i grejnih instalacija. Ove probe imaju za cilj što bolju pripremljenost za predstojeću grejnu sezonu. One ne podrazumevaju početak grejne sezone”, saopštilo je ovo preduzeće.

JКP „Gradska toplana” Niš apeluje na korisnike da ne upućuju reklamacije zbog hladinih radijatora, jer se pod funkcionalnim probama podrazumeva provera rada sistema u hladno – dinamičnom režimu, a ne u režimu zagrevanja stambenog i poslovnog prostora.

Sve probleme vezane za curenja na unutrašnjim grejnim instalacijama građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog radnog dana od 00:00 do 24:00h.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Jedva čekam tu novu sistematizaciju u Toplani da očisti 65% nepotrebnog kadra i da poveća broj radnika na terenu!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com