Sport

Tončev: Povratak Radničkog na međunarodnu scenu i izmirenje dugova

Ivica Tončev jednoglasno je izabran za predsednika Radničkog. On je kao osnovne ciljeve za sedmogodišnji mandat naveo povratak na međunarodnu scenu niškog kluba, izmirenje dugova, kvalitetnu školu fudbala i sam vrh tabele.

I pored dobrih rezultata Nišlija poslednjih godina, klub muče finansije, pre svega manjak sponzora. Kao najbolje rešenje pojavio se doskorašnji potpredsednik Crvene zvezde.

Za izmirenje dugova dao je rok tri godine, kao i vraćanje Radničkom mesto jednog od najjačih klubova, uz Partizan i Crvenu zvezdu.

“Imam dugoročni plan bez koga ne bih ni došao u klub. Postoje mnogi ljudi koji meni veruju, koji će pomoći Radničkom i koji žele da budu i sponzori i donatori”, kaže prvi čovek kluba.

O značaju povratka Tončeva na Čair, gradski većnik resorno zadžen za omladinu i sport, Branislav Kačar, rekao je da je on čovek sa iskustvom koji će doneti novu energiju klubu.

On ima punu podršku grada i poštovanje privrednika. Siguran sam da će mnogo pomoći funkcionisanju kluba”, dodao je Kačar.

Dosadašnji predsesdnik, Radan Ilić postavljen je na mesto predsednika skupštine, dok će Rade Basta vršiti funkciju direktora kluba.

Podsetimo, Ivica Tončev bio je predsednik niškog Radničkog 2000-tih, potpredsednik Crvene zvezde, a zaslužan je i za uspeh Radnika iz Surdulice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com