Sport

Tomislav Okičić novi dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja

Dužnost Okičić preuzima 1. oktobra 2024. godine, u mandatu do 30. septembra 2027. godine, saopšteno je na sajtu fakulteta.

Profesor Okičić, dosadašnji prodekan za finansije i profesor vaterpola i plivanja, istaknuti je naučnik u oblasti sporta i fizičkog vaspitanja. Ima bogato iskustvo u akademskom istraživanju i upravljanju. Njegov izbor za dekana Fakulteta predstavlja odličan izbor i doprinosi daljem razvoju obrazovanja i nauke u ovoj oblasti.

Dosadašnji dekan, profesor dr Milovan Bratić, istakao je da je sa zadovoljstvom predao odgovornost na svog naslednika. Profesor Bratić je obavljao funkciju dekana sa velikim angažovanjem i uspešnost, doprinoseći razvoju Fakulteta i njegovom mestu u naučnoj zajednici.

Novi dekan, profesor Okičić, preuzima funkciju u periodu izazova i promena u vinansiranju sporta, sportskih klubova u Nišu, ali i sa ogromnim prostorom za dalji napredak i usavršavanje.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com