Promo

Sweet secret – ukus čarobne, slatke tajne

Kolači, torte, obični i neobični slatkiši, čokoladni ili puni krema, „Sweet secret“ tajnu slatke radosti širi među Nišlijama.

Ono po čemu je „Sweet secret“ poznat jesu originalni recepti iz čitavog sveta.

Ukusi slatkiša u polsastičari „Sweet secret“ jedinstveni su i razlikuju razlikuju se od ostalih, jer se svi prave po receptima i „domaćem“ načinu iz mesta odakle potiču.

Putujući po Italiji, Grčkoj, širom Evrope i sveta, sakupljeni su recepti najlepših poslastica i u originalu posluženi Vama!

SWEET SECRET

Preporuka je, svakako, da probate originalne italijanske sladolede, čija kremasta struktura i bogatstvo ukusa ne ostavljaju ravnodušnim.

A umešni majstori u pripremi slatkiša u „Sweet secretu“ slatku tajnu utkali su i u tradicionalne poslastice.

Kada su uvrstili u ponudu odmah je izazvala pažnju, a sada je kolač postao „zaštitni znak“ poslasatičare „Sweet secret“ – TRILEĆE!

Poslasticu koju su pravile naše bake možete probati u poslastičari Sweet secret i uveriti se u jedinstveni ukus, čiju punoću i lepotu obezbeđuju ljubav pravljenja na tradicionalan način, tri vrste mleka i nota karamele na vrhu!

{"autoplay":"true","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"true","dots":"true"}

U svom bogatom asortimanu poslastičara „Sweet secret“ nudi veliki broj najrazličitijih i originalnih torti i kolača za svačiji ukus. Ono što ih zasigurno izdvaja od ostalih ugostitelja je najbolja šampita u gradu, koja nikada ne izlazi iz mode. Takođe u ponudi je i panakota svih vrsta.

A za rođendane, proslave i velike datume, „Sweet secret“ svoju slatku tajnu utkaće u originalno dizajnirane torte, kao i sitne kolače savršene za velika okupljanja.

Jedna od glavnih karakteristika jeste što je lokal na top destinaciji, u Parku Svetog Save, sa velikom baštom i fenomenalnim pogledom na park. U miru i hladovini, uz limunadu, kafu, prirodan smuti i slatkiše u letnjim danima možete potražiti osveženje i odmoriti od svakodnevne jurnjave za obavezama.

SWEET SECRET

Poslastičara „Sweet secret“ je idealno mesto za uživanje, za proslave važnih datuma i porodična okupljanja. Sama lokacija koja je u srcu Bulevara – jednog od najlepših gradskih naselja, dovoljan je poziv da izdvojite malo vremena i da deo dana provedete baš tamo!

Sweet secret
Park Svetog Save 10
 065 8609050
Facebook
]

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close