Društvo

SVETSKA PREMIJERA na novom podu Hale “Čair” (VIDEO)

Najveća privredno-turistička manifestacija južno od Beograda, Auto Moto Fest Niš 2017 počinje za dva dana u niškoj Hali “Čair”.  Vrata Sajma automobila biće otvorena od 10 do 20 sati,  od 6. do 8. oktobra.

Auto Moto Fest svake godine poseti više od dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona. Jedna svetska i brojne evropske i srpske premijere najprodavanijih brendova automobila i ovog oktobra obradovaće sve generacije.

Foto: Media&Reform centar Niš; Igor Vojinović, gradski većnik

“Ovakvi događaji su preko potrebni, gde Niš postaje jedan od gradova u Evropi koji mogu da se pohvale da imaju svoj sajam. Grad je prepoznao važnost i pomogao nabavkom poda. Sve pohvale za organizaciju i vrhunski marketinški odrađenu kamapnju”, rekao je u Media centru Igor Vojinović, gradski većnik resoprno zadužen za saobraćaj.

Ove godine novo u ponudi su zanimljivi dvotočkaši na struju koji će prvi put biti izloženi u Nišu.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu ove godine su: Ford, KIA motors, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, Mazda, Motogrini, Jepp, Peugeot, Hyundai kao i brojni auto centri i servisi.

Svetsku sajamsku premijeru imaće restilizovan Peugeot 308 a pažnju će svakako izazvati srpske premijere pre svih atraktivni terenac Mazda CX5, zatim Fiat 500L restilizovan, ToyotaC-HR, Citroen C3, Renault Captur restilizovan, Škoda Rapid, Ford Fiesta, Nissan Qashai i najprodavaniji dvosed u svetu Mazda MX5.

Foto: Media&Reform centar Niš; Sanja Grozdanović, Raavex Group doo

„Raavex Group-a  partner je Kosarkaskog kluba Partizan, tačnije Citoren Niš, tako da se uveliko u Hali “Čair” sprema košarkaški teren na kome će se zabavljati Nišlije. Organizovaćemo nagradne igre za mališane i biće interesantno. Posebno za ovaj sajam najavljujemo promociju električnih dvotočkaša marke Motogrini“, obećavaju iz Raavex-a.

Osim putničkog na niškom sajmu biće ponuđen i bogat teretni program i prateća oprema. Neće izostati velika ponuda guma, osiguravajuća društva imaće svoje štandove.  Oldtajmeri kao i svake godine imaju svoje mesto, jer upravo njihova izložba izazove veliko interesovanje Nišlija i prijatelja iz susednih gradova.

Motociklista Nikola Radojković iz Aleksinca koji se bavi „Stantom“ biće gost niškog Sajma automobila. Na samom otvaranju nastupiće popularni niški EX YU bend. Ansambl “Mozaik” kao i Baletski studio “Akademija”. Svečano otvaranje zakazano je za petak 6. oktobar u 11 sati u niškoj Hali “Čair”.

Sajt www.NiSajam.rs pretiće sva dešavanja i program koji će biti organizovani u ovkiru ove trodnevne manifestacije.

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i Turistička organizacija Niša.

https://www.facebook.com/mediareformcentar/videos/1455867924529565/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com