Kultura

Svako se barem jednom našao u ljubavnom trouglu

Komedija „Mr Big“ gde god je odigrana izazvala je veliko interesovanje publike, na radost Nišlija stiže i u ovaj grad.

Mlada glumačka ekipa, dve divne dame talentovane za komediju i čitava ženska podrška , kako kaže Joksimović, ostaviće vas bez daha, komičnim situacijama i zanimljivim dijalozima izazvaće baš ono što je najpotrebnije-dobro raspoloženje.

Jedina muška uloga dodeljena je beogradskom glumcu Saši Joksimoviću koji se kaže teško izborio sa ovim darovitim damama, ipak dodaje zadovoljstvo je na njegovoj strani.

Foto: Saša Joksimović

“Obaćavam dobru zabavu i prvoklasnu predstavu, jer je u pitanju mlada glumačka ekipa i ja sa njima. Lepo je bilo pripremati ovu predstavu. Njih dve, Mirka i Marijana, su jako talentovane i dobre komičarke, ali mi je na neki način bilo teško da radim jer su oko mene bile sve same žene. Bilo je napeto”, kaže uz osmeh Joksimović.

U pitanju je zabavna priča a junaci su Gagi, Saki i Mare. Momak koji je uhvaćen u prevari, pokušava da se izbavi iz ove “bezizlazne situacije”. Ove likove donose Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović.

Ova darovita glumačka ekipa obećava puno smeha i zabave, jer ljubavni trougao je nešto u šta se svako može promaći, kaže Joksimović.

“Radi se o momku koji je sa svojom devojkom u stanu dok na vrata dolazi druga sa kojom je u vezi. Postoji puno njih koji su se pronašli u ovoj priči, jer svako se barem jednom našao u ljubavnom trouglu”, kroz smeh kaže on.

Premijera ove predstave odigrana je u tržnom centru u Beogradu, a zatim i u tržnom centru u Novom Sadu. Tada je glumačka ekipa uspela da  do suza nasmeje sve prisutne.

“Radujem se da igram u Nišu, jer sam često samo prolazio kroz Niš ali se skoro nikad nisam duže zadržao. Ovih dana sam malo prošetao gradom i bio u prilici da ga upoznam bolje, prijatno mi je ovde, biće mi drago da ponovo dođem a to je već 28. marta kada igramo predstavu”, kaže Saša Joksimović

Ljubavni trougao koji čine Gagi, Saki i Mare stiže u niški Dom vojske 28. marta u 20 sati.

Karte možete nabaviti u redakciji Niških Vesti u Prvomajskoj ulici broj 2.

U niškom Domu vojske i u City Cafe u Parku Svetog Save.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com