Svaki detalj je nama bitan – Restoran „Pampour“!

Svaki detalj je nama bitan – Restoran „Pampour“!

13:35
1806
0
Niške Vesti
PODELI

Malo je ugostiteljskih objekata u kojima brinu o apsolutno svakom detalju. Jedno od mesta, u kome možete u potpunosti uživati, gde su se „pozabavili“ ugostiteljskim objektom do kraja i gde se trude da ispoštuju apsolutno sve standarde ugostiteljstva je Restoran „Pampour“ u Nišu.

„Pre ovoga se nisam nikada bavio ugostiteljstvom, ali sam oduvek to voleo i smatrao da bih bio dobaru tome, jer sam, da tako kažem veliki empata. Ovako nešto sam planirao pet, šest godina unazad, dok se nisu sklopile sve kockice i dok nisam osetio da je pravo vreme da otvorim restoran“, počinje priču o Restoranu „Pampour“ vlasnik Damjan.

Kako navodi, ono što ga je pokrenulo da otvori nešto skroz drugačije od svega što se može videti jeste ponuda kojom je bio razočaran, jer je uvek nešto falilo.

„Smetale su mi stvari koje, u suštini, svima smetaju. Ili je u pitanju loša ventilacija, ili je u pitanju hrana, usluga… Upravo zbog toga sam želeo da ispoštujem sve standarde, smogao snage i ponudio Nišlijama nešto drugačije“, kaže Damjan.

Cilj ovog restorana jeste da gostima ponudi mirno mesto, sa pristupačnim cenama, gde mogu doći sa prijateljima, porodicom, decom, da uz priču i čašu vina, provedu popodne ili veče.

„PIZZA – GRILL – WINE – BEER“

Kako sam slogan govori, osnovne stvari u kojima gosti mogu uživati su vrhunska i originalna pica, čiji je recept uzet iz Filadelfije, hamburgeri na nekoliko načina, vrhunska vina sa domaćeg podneblja i najkvalitetnija piva.

„Što se tiče ponude, studirao sam u Americi, i tamo video da su pica i burgeri najprodavaniji. Ali, ne samo na kioscima brze hrane, postoje zaista ozbiljni restorani koji ih spremaju, vrhunski i stvarno s ljubavlju. Upravo sam to hteo da prenesem mojim sugrađanima, jer inače i mi ovde volimo da jedemo te stvari“, kroz osmeh kaže Damjan.

Za nadev na picama obavezna je mocarela, kao i sveže namirnice, bilje i začini za sos!

Bitno je istaći, takođe, da je meso za hamburgere 100% juneće, bez ikakvih dodataka, koji bi promenili ukus pravog, originalnog burgera.

Iz Restorana „Pampour“ gostima predlažu da uz picu probaju neko od domaćih crnih ili belih vina, za koje kažu da idealno idu uz sireve kojima je bogata. Dok su piva, svkako, neizostavna uz hamburgere koji idu u dve osnovne varijante – „smashburger“ koji je tanji i hrskaviji i deblji burger koji je sočniji.

Naravno, dok se odlučite i odaberete hranu, vino ili pivo u kojem ćete uživati, čekaju Vas salate i predjela, kao i aperitivi.

„Za one koji vole, da tako kažem, tradicionalnije i kafanske stvari, imamo i vrhunska jela sa roštilja“, ističe Damjan.

A iz Restorana „Pampour“ brinu i o najmlađima, te je nedeljom, za decu do 8 godina besplatna hrana – mali hamburgeri i male pice.

Ono što posebno ističu jeste da u restoranu postoji pušački i nepušački deo, kao i to da su otvoreni svakog dana, osim ponedeljkom.

PAMPOUR
Ivana Gundulića 2
069 5624301
Facebook
Instagram

Dođite i uverite se sami u kvalitet usluge – Restoran „Pampour“!

DOBRODOŠLI!

 

POSTAVI KOMENTAR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Niških Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Niških Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Niških Vesti se možete obratiti ovde: web {at} niskevesti {dot} rs

Unesete rezultat (zaštita od spama) *