Društvo

Suveniri za svakog na „Kreativnom sokaku“

„Kreativni sokak“ svakog meseca okupi zanatlije i izlagače iz cele Srbije, koji predstavljaju svoje proizvode u centru Niša.

Tako je i ovog vikenda – preko 50 izlagača na svojim štandovima prikazali su svoje rukotvorine.

Ovde se može pronaći za svakog ponešto – od svilenih bombona i liciderskih srca, preko cveća u saksijama, drvenarije, magneta, do prizvoda od stakla i možda jednog od najtraženijih suvenira – čokanjčića sa simbolima Srbije i Niša, koji može da se pronađe za stotinak dinara po komadu.

“Ovde smo svakog meseca, na zadovoljstvo Nišlija i posetilaca iz Srbije i inostranstva, ali i na naše veliko zadovoljstvo. Izlažemo narodnu radinost, ono što sami napravimo, i svaki proizvod je originalan i unikatan. Videćemo se opet u petak, 16. juna, kada smo prateća manifestacija Karavana „Moja Srbija“, deo smo ponude Turističke organizacije Niš”, kaže Maja Sević, organizator.

Kreativni sokak je prodajna izložba na otvorenom, i radi preko celog dana, do kasnih večernjih sati, dok ima prolaznika.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com