Hronika

STRAVIČNA NESREĆA KOD ALEKSINCA: Poginule beba i majka

U nesreći koja se u subotu oko 22 sata dogodila na auto-putu od Aleksinca ka Nišu, na  licu mesta poginula je šestomesečna beba, teško je povređeno trogodišnje dete, dok je njihova majka u toku noću podlegla povredama zadobijenim u udesu.

Nesrećna žena je zadobila prelom vrata i hitno je prebačena u Klinički centar u Nišu sa više, a i njen suprug, koji se nalazio za volanom, je povređen i nalazi se na Klinici za grudnu hirurgiju radi dalje dijagnostike.

“Žena je podlegla višestrukim povredama tela odmah nakon prijema i opservacije i reanimacije. Dete je primljeno na Dečiju hirurgiju, dok je muškarac koji je bio za volanom zasada u stabilnom stanju, ali tek treba utvrditi o kakvim je povredama reč”, kaže dežurni lekar na Urgentnom centru Darko Bogdanović.

Do nesreće je došlo u 21:45 kod sela Aleksinački Bujmir kada su su se sudarili „golf“ prokupačkih registracija u kome se nalazila četvoročlana porodica i kombi marke „opel“ aleksinačkih registarskih tablica za čijim je volanom bio S.I.

On je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu priveden zbog sumnje da je izazvao udes i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Saobraćaj je u totalnom prekidu. Na auto-putu se formirala kolona dugačka oko 10 kilometara.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com