Društvo

Stigle nove kabine za Gold Gondolu na ZLatiboru

Ovih dana je u sklopu unapređenja sistema Gold gondole, dopremljeno 18 novih kabina, koje će u narednom periodu biti instalirane na trasu uz 54 kabine koje su prethodnih godinu i po dana već uveliko u funkciji. Sada je na redu druga faza instalacije koja podrazumeva programiranje softvera, kao i testove opterećenja i kočenja, pre puštanja u rad.

Kao što je već poznato Gold gondola već neko vreme sprovodi unapređenje sistema poslovanja, izradu i montažu natkrivki nad početnom i krajnjom stanicom, kako bismo što spremnije dočekali predstojeću sezonu. U sklopu tih unapređenja bila je planirana i nabavka 18 novih kabina koje se upravo instaliraju, a sve u cilju smanjenja vremena čekanja na ulazak u kabine, pa samim tim i redova koji su se formirali, posebno u udarnim terminima. Uz ukidanje epidemioloških mera koje su do skoro važile i vraćanje kapaciteta na 10 putnika po kabini, verujemo da će komfor, zadovoljstvo i opšti utisak naših gostiju biti još bolji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com