Društvo

Štek House vrši upis novih članova

Štek House iz Niša otvara vrata svim mladim osobama od 18 do 30 godina koje žele da postanu deo tima. Konkurs za nove članove je otvoren je do 25. februara 2022.godine u ponoć.

Svi zainteresovani, koji bi hteli da svoje ideje na temu društvenog aktivizma, kulture, zaštite životne sredine, edukacije vršnjaka i mnoge druge pretoče u delo ali i da nauče kako se to radi, mogu se prijaviti putem online formulara koji se nalazi na društvenim mrežama Štek House-a.

Informacije ili odgovori na dodatna pitanja mogu se dobiti putem mail-a shtekhouse@gmail.com, zvanične fb stranice ili instagram profila Štek House-a.

Organizacija Štek House postoji od 2015.godine i predstavlja multidisciplinarnu platformu sa ciljem unapređenja života mladih, podrške u realizaciji njihovih ideja, spajanje edukativne, kulturne, ekološke, stvaraličke ali i komercijalne aktivnosti.

Bavi se organizacijom izložbi, tribina, predavanja, radionica, promocija, koncerata i edukativnih programa i projekata. Takođe se zalaže za umrežavanje mladih iz Niša sa mladima iz drugih gradova ali i državama u okruženju u cilju podizanja svesti i zagovaranja dijaloga na različite teme koje predstavljaju problem mladih na Balkanu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com