Društvo

ŠTEK HOUSE raspisao godišnji konkurs za mlade kreativne Nišlije

Udruženje Štek House želi da proširi svoj tip, stoga je raspisan godišnji konkurs za sve zainteresovane koji je otvoren do 28. januara u ponoć.

Kako navode, kandidati koji ispoljavaju kreativnost, otvoreni su za timski rad, oni koji poseduju organizacione veštine i interesovanje za društvenu angažovanost, pozvani su da se prijave.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem onlajn formulara. Kandidati se putem tog formulara mogu izjasniti koji sektor ih zanima: PR i društvene mreže, logistika, projektni tim, aktivnosti organizacije besplatnih muzičkih radionica, organizovanje humanitarno.memorijalnog koncerta Jovanovo sunce.

Udruženje Štek House predstavlja platformu koja je nastala sa ciljem da unapredi život mladih, pruži podršku u realizaciji njihovih ideja, radi spajanja edukativnih, kulturnih, ekoloških, stvaralačkih, ali i komercijalnih aktivnosti. Udruženje organizuje izložbe, predavanja, radionice.

Pored toga, oni se zalažu za umrežavanje mladih iz Niša sa mladima iz drugih gradova i država u Evropi, a sve zarad dizanja svesti i zagovaranja dijaloga na različite teme. Štek House nastoji da promoviše pozitivnost, kreativnost, humanost, volonterizam, mlade i talentovane ljude.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem imejl adrese: shtekhouse@gmail.com.

Piše: Anđela Jeremić
STUDENTSKI DNEVNI LIST

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com