Društvo

Stanovi za pripadnike snaga bezbednosti na lokaciji “Adrija” uz Somborski bulevar

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski razgovarala je sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavom Momirovićem o kapitalnim infrastrukturnim projektima u Nišu na sastanku na kome su prisustvovali i gradonačelnici Кragujevca i Кraljeva.

Tema razgovora bila je početak izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti u 2021. godini na lokaciji „Ardija“ uz Somborski bulevar, izmeštanje pruge iz gradskog jezgra, završetak projektne dokumentacije postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i otvaranje izlaza sa autoputa za Nišku Banju, navedeno je na sajtu Grada Niša.

Foto: www.ni.rs

U okviru kompletne prve faze (1a i 1b) biće izgrađeno blizu 7.900 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Kragujevcu, Vranju i Sremskoj Mitrovici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Samo jos da na svakoj zgradi stavite tablu sa imenima stanara i polozaju koji zauzimaju u Sluzbi bezbednosti , pa da idiotija bude kompletna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com