Društvo

Sređivanje Bulevarske pijace prioritet “Tržnice” Niš

Bulevarskoj pijaci “Boško Buha” potrebno je kompletno renoviranje, jer u nju nije ulagano duži niz godina i u narednom periodu, kada komunalno preduzeće “Tržnica”, bude imalo dovoljno sredstava biće otpočeto sređivanje ove pijace.

Direktor JKP “Tržnica” Niš Goran Đorđević rekao je da će se onog trenutka kada imaju dovoljno sredstava posvetiti uređenju Bulevarske pijace.

” Tamo godinama nije ulagano, potrebno je da se kompletno sredi sve, raspored tezgi, problem sa vodom koja se skuplja na nekim delovima, ima dosta posla i ja se nadam da ćemo u najskorijem mogućem roku da rešimo te probleme ali sve zavisi od toga kada ćemo imati sredstva koja možemo da uložimo”, rekao je Đorđević.

On je dodao, da još uvek nisu predvideli kolika su sredstva potrebna da bi se kompletno uredila pijaca na Bulevaru Nemanjića ali da će sve naredne investicije biti upravo usmerene ka tome.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Pored renoviranja pijace i unotrasnjosti potrebno je obezbediti parking na koji se moze zadrzati nekih pola sata jer gde naci parking kada je “spic”, kada se vracamo sa posla a treba kupiti nesto na brzinu. Niko ne misli o tome…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com