Sport

SPREMNI ZA PRVO VELIKO TAKMIČENJE. Niški odbojkaš na pesku na Balkanskom prvenstvu u Turskom Balikeširu

Vukašin Rajković, beachvolley reprezentativac iz Niša, trenutno je na Balkanskom prvenstvu u Turskom Balikeširu koji se održava od 23. do 25 juna. Na ovom takmičenju odbojke na pesku učestvuje još jedna ekipa iz Srbije, ali i iz Rumunije, Italije, Turske.

Na Balkaniji će se Vukašin takmičiti u timu sa Markom Makarićem, a drugi tim koji će predstavljati Srbiju čini Lazar Kolarić i Đorđe Klašnić. Pre toga ih očekuje pripremni tunir Turskog nacionalnog prvestva na istom mestu, koje počinje danas, a trajaće do 22 juna.

 

“Odradili smo veliki posao tokom zime, spremali smo se najprofesionalnije moguće što se tiče fizičke spreme sa trenerom Srđanom Krstićem. Na pesku smo od početka marta, čim nam je vreme dozvolilo. Nadoknadili smo koliko je to moguće minutažu na pesku i spremni smo za prvo veliko takmičenje. Očekivanja oba tima su finala, jer smo svi zajedno uporni, vredni i dobri igrači”, iskren je Vukašin Rajković u izjavi za Niške Vesti.

Foto: privatna arhiva

Vukašin je jedini Nišlija, dok su ostali u srpkom timu iz Novog Sada. Oni upravo u Novom Sadu zajedno treniraju na pesku  sa trenerima Milenom Matić, Nenadom Tatićem i Stefanom Bastom.

Oba tima se spremaju za glavni turnir ove sezone, a to su Mediteranske igre u septembru, poručili su iz Turske.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com