Društvo

SPEKTAKL u centru Niša. Poziv za doček Nove godine

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović izjavio je da su za doček Nove godine popunjena sva mesta u niškim hotelima, hostelima i restoranima.

„Za doček 2017. godine na centralnom gradskom trgu očekujemo na desetine hiljada ljudi ne samo iz našeg grada već iz celog regiona, Bugarske i Makedonije“, rekao je Bulatović.

On je podsetio da će na Trgu kralja Milana u novogodišnjoj noći nastupiti Bijelo dugme sa Goranom Bregovićem, Alenom Islamovićem i Mladenom Vojičićem Tifom.

“Samim tim što u Niš dolazi jedna od najvećih muzičkih grupa “Bijelo dugme” govori da će u našem gradu 31. decembra biti spektakl. Koristim priliku da pozovem sve sugrađane da na Trgu kralja Milana dočekaju Novu 2017. godinu”, kaže Bulatoviić.
Trg kralja Milana, Niš

Bulatović je podsetio da će doček Nove godine u Nišu prvi put imati i humanitarni karakter.

„Klub privrednika Niša sa svojim prijateljima već je obezbedio donaciju od 100.000 dinara za NURDOR i decu koja se leče od raka. Očekujemo da se na samom dočeku prikupi još nekoliko stotina hiljada dinara“, dodao je Bulatović.

Prema ranijoj najavi Grad Niš je za doček Nove godine trebalo da utroši pet miliona dinara, ali je sredstva za nastup popularne rok grupe obezbedio Klub privrednika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com