Politika

Sotirovski: Niš spreman za izbore u svakom trenutku

Gradonačelnica Dragana Sotirovski izjavila je danas da su Niš kao grad i Srpska napredna stranka spremni za izbore u svakom trenutku.

“Očekujem da do Nove godine radimo još brže, jače i bolje, da sve ono što smo započeli završimo i da dobro isplaniramo budžet za 2024. godinu budući da će nam plate ići naviše. Mi smo u svakom trenutnku kao Srpska napredna stranka spremni izbore, kao Grad takođe, a naši sugrađani će oceniti kako smo radili prethodnih godina i verujem  da će kroz zadovoljstvo koje iskazuju na Prijemima građana, ulici, pijaci , prodavnici da Niš ide napred. Nišu treba još mnogo toga da izraste u velegrad, mi se kao gradska vlast trudimo maksimalno. Niš ne zaslužuje da bude palanka ili da ostane na ovom nivou. U dogovoru sa građanima idemo napred i nema razloga niti da se plašimo opozicije koja nema program, niti bilo čega. Svesni smo svega onoga što smo do sada uradili, rezultati su vidljivi”, kaže Sotirovski.

Samo neka od dostignuća, gradonačelnica je navela da su za tri godine uradili više od sto kilometara, uključujući izgradnju i obnovu puteva, šest sela koja su dobila vodovod, izgradnja akva – parka i najavila da će Niš dobiti i botanička baštu i modernu fabriku za pročišćavanja voda.

Podsetimo,  iako je prethodnih dana nekoliko njenih partijskih kolega podnelo ostavke, još uvek nema zvaničnih potvrda da li će Niš ići na prevremene lokalne izbore ili će čekati redovne sledeće godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Pa daj ostavku da se bas proveri ta izborna volja gradjana. Jer znam da ja za tebe i trenutne glavesine glasati sigurno necu

  2. Једно је сигурно да је најлепша градоначелница која се облачи и шминка са стилом !
    Не разумем коментаре на њен рад и језик који се користи том приликом ! Она је ипак дама !
    То говори о вашој општој , социјалној ,политичкој култури !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com