Politika

SOTIROVSKI: Načelnik Komunalne milicije nije niti funkcioner niti službenik na položaju da bi mogao da podnese ostavku

Načelnik Komunalne milicije nije ni funkcioner niti službenik na položaju da bi mogao da podnese ostavku, ne znam ni kome bi on podneo ostavku, rekla je odgovarajući na pitanja novinara gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

 

“Onaj ko je izmislio da je on podneo ostavku njega i treba da pitate kada će da podnese i zašto do sada nije”, istakla je ona.

Sotirovski je rekla da Goran Đorđević, novoizabrani načelnik Komunalne milicije nije ni najavio da ne želi više da bude na toj poziciji.

“Nije to rekao ni meni ni njegovoj načelnici Uprave za komunalne delatnosti kojoj hijararhijski pripada”, kategorična je ona.

Da  podsetimo, pojedini mediji pisali su u toku prošle nedelje da je novizabrani načelnik Komunalne milicije samo nakon devet dana podneo ostavku na tu funkciju. O razlozima se samo nagađalo. I sam Đorđević je tada za Niške Vesti negirao da je podneo ostavku, već je rekao da je on radnik Gradske uprave već 25 godina i da je samo raspoređen novom sistematizacijom na tu funkciju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Cek, cek- kako je gospoDZa bila funkcionerka kad je bila NACELNICA….??
    Ili je i ona brzo obolela od selektivnog pamcenja?
    Ova zena je previse brzo pokazala svoj oportunisticki i alav karakter. Izgleda da je to prerogativ za clanstvo u sekti…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com