Promo

Slobodnih radnih mesta u Nišu sve više, radnika sve manje: Oglasi za posao na POSLOVI INFOSTUD

Na najposećenijem sajtu za zapošljavanje u Srbiji trenutno se nalazi 435 slobodnih radnih mesta u Nišu a sve oglase možete pogledati na poslovi.infostud.com.

Svakodnevno aktuelene male oglase za posao možete “prelistati” i na našem sajtu u rubrici PROMO u odeljku POSLOVI U NIŠU.

Na sajtu Infostuda trenutno je velika potražnja za stručnjake iz IT sektora, ali i za radnike u ugostiteljstvu i tehničkoj podršci. Veliki broj poslova može da se obavlja i od kuće, što je i naglašeno u oglasima.

Za veliki broj radnih pozicija nije potrebno iskustvo, ali je, naravno, ono uvek dobrodošlo. Određene pozicije zahtevaju poznavanje stranih jezika i druge veštine, a diploma nije uvek presudna.

Traži se nova radna snaga a više o ponudi poslova saznajte na poslovi.infostud.com

Trenutno na sajtu Infostuda, veliki broj kompanija i manjih firmi traži radnike, a čak 435 slobodnih radnih mesta nalaze se u samom Nišu i njegovoj široj okolini.

Na portalu poslovi.infostud.com postoji raznolika ponuda slobodnih ranih mesta, a nivo stručnosti i obrazovanje varijaru od osnovnog do visoko specijalizivanih pozicija i stručnosti.

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete, napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga. 

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu, rokovima i uslovima za prijavi, svakog dana možete pročitati ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com