EkonomijaPromo vesti

SLOBODNA radna mesta na Poslovi.Infostud.com

Visoka stopa nezaposlenosti, a u Nišu velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

Slobodna radna mesta za veliki broj različitih struka i profila

U Nišu trenutno ima oko 200 slobodnih radnih mesta, a najčešće se traže IT stručnjaci, i tehnička struka, developeri i web administratori, radna mesta koja uključuju znanje engleskog, francuskog, nemačkog ili, čak, španskog jezika.

Takođe, dobar deo oglasa je za menadžera prodaje, prodavce, terenske komercijaliste, refernete prodaje i stručnjake za marketing.

Osim ovih poslova, za koje su potrebna neka viša znanja i veštine, postoji potreba i za bravarima, prodavcima, magacinskim radnicima, vozačima i automehaničarima.

Nekoliko radnih mesta nude i popularne kladionice, i to na uplatnim mestima.

Trenutno je slobodno i radno mesto “animator u pričaonici“, za  koje je predviđen rad od kuće.

Traže se i farmaceuti, farmaceutski tehničari i medicinski saradnici, a potrebni su i mesari i varioci, kao i radnici na benzinskoj pumpi.

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Najviše nezaposlenih u Južnoj i Istočnoj Srbiji

Po podacima Republičkog zavoda za statistiku, stopa nezaposlenosti u Srbiji za prvi kvartal 2018. godine iznosila 14,8 procenata i neznatno je veća u odnosu na prethodno tromesečje kada je iznosila 14,7 procenata.

Od ukupno 468.700 nezaposlenih osoba u tom periodu, 14,1% su bili muškarci, a 15,8% žene.

Najveća stopa nezaposlenosti je registrovana u Južnoj i Istočnoj Srbiji, 18,3 procenta, a stopa nezaposlenosti mladih, od 15 do 24 godine i dalje je na visokom nivou i iznosi 34,6 procenata.

Portal Niške Vesti i najposećeniji portal za ponudu radnih mesta u Srbiji poslovi. infostud.com  otpočeli su saradnju, tako da će oni koji traže posao od sada moći i preko Niških Vesti, klikom na opciju “poslovi”, moći da dođu do informacija koji su profili najtraženiji u našem gradu. I pored ponude raznovrsnih poslova, onih za koje se traže fakultetetske diplome i znanje stranih jezika, ponuda za takozvana radnička zanimanja, takođe, postoji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com