Promo vesti

ŠKODA KAMIQ – VAŠ SIGURAN IZBOR

ŠKODA KAMIQ predstavlja perfektan izbor za one koji ne kopiraju, već imaju svoj stil. Snaga i hrabrost dolazi iznutra, a KAMIQ na elegantan način kombinuje emotivni dizajn spoljašnosti i unutrašnjosti. Vaš partner u preživaljavanju gradske džungle je upravo ŠKODA KAMIQ, koji će Vam sa svojom opremom pomoći u navigaciji kroz gradsku gužvu.

ŠKODA KAMIQ je izgrađen na najnovijoj MQB platformi sa najsavremenijom tehnologijom za udobnu i sigurnu vožnju.

ŠKODA AUTO; Foto: Promo

Prednjoj strani ovog modela podeljeni full LED farovi daju odvažan izgled, dok zadnji difuzor naglašava visinu vozila i masivan izgled.

ŠKODA KAMIQ pruža svojim putnicima obilje komfora, a putnici pozadi imaju prostor za kolena dužine 73 mm.

U ponudi su tri benzinska motora, i to 1.0 TSI 95ks, 1.0 TSI 115ks, automatski i manuelni menjač, kao i 1.5 TSI 150ks, takođe u varijatni automatskog i manuelnog menjača, i dizel motor 1.6 TDI 115ks, automatksi i manuelni menjač.

ŠKODA AUTO; Foto: Promo

Praktična rešenja su takođe prisutna i u ovom modelu od mreža u prtljažniku, podesivog poda gepeka, kuke u prtljažniku do držača kartica, strugača za led, kao i integrisani levak u oklopcu rezervoara za pranje vetrobranskog stakla.

ŠKODA Auto
Vizantijski bulevar bb
018/514-449
FACEBOOK

Sve informacije o modelu ŠKODA KAMIQ, kao i o svim ostalim modelima u ŠKODA asortimanu možete dobiti na broj telefona 018/514-448 ili u našem salonu koji se nalazi na Vizantijskom bulevaru bb, preko puta Roda Centra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button