Servisne

Šesti tretman suzbijanja odraslih komaraca

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša obaveštava da će  07.09. i 08.09.2018. godine obaviti šesti tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji grada Niša.

Tretman suzbijanja komaraca odvijaće se po sledećem rasporedu:

07.09.2018.g.

Od 05,30-09,00 časova ujutru

Na teritoriji GO Medijana:parkovi Sveti Sava,Čair,na Trgu K. Aleksandra,u ulicama Nikole Pašića,Obilićev venac i Jovana Ristića,stari park pored Nišave,uređeni deo Keja Nišave od Kamenog do mosta Mladosti,delove pored reke sa gustom vegetacijom , dvorišta Saborne crkve i crkve sv.Tri Jerarha u Brzom Brodu i površine oko lokacije planirane za izgradnju hrama Sv.Vasilija Ostroškog.
Na teritoriji GO Crveni Krst:parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta , uređeni deo Keja Nišave od Kamenog mosta do mosta Mladosti i Bulevar Nikole Tesle –akademsko naselje Stevan Sinđelić i Sarajevska ulica.

Od 17,30-20,30 časova uveče

Na teritoriji GO Pantelej:izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu,kod Vrežinskog bazena,sprudište kod vodozahvata JKP Naissus, dvorište „Crkve sv. Pantelejmona“,dvorište doma učenika u ul.Kosovke devojke,uređeni deo Keja Nišave od mosta Mladosti do ušća Jelašničke reke i drvoredi u ulicama II Proleterske brigade,Knjaževačka,Pantelejska i Kosovke devojke.

08.09.2018.g.

Od 05,30-09,00 časova ujutru:

Na teritoriji GO Medijana:drvoredi u ulicama Bulevar Nemanjića,7.juli,Bulevar dr Zorana Đinđića,Jovana Ristića,Vožda Karađorđa,Stevana Prvovenčanog,Ćirila i Metodija,Trg 14.oktobar,Trg Pavla Stojkovića,Prijezdina,Hajduk Veljkova,Ratka Vukičevića,Vizantijski Bulevar,Dragiše Cvetkovića,Sremska,Majakovskog,Nikole Pašića,Nade Tomić,Branka Krsmanovića,Pariske komune,Nikole Kopernika,Blagoja Parovića i Narodnih heroja
Na teritoriji GO Niška Banja:centralni park u Niškoj Banji i drvored na šetalištu,park ispred hotela Zelengora i dvorište hrama „sv. Vrača Kozme i Damjana“ u naselju Nikola Tesla.

Od 17,30-20,30 časova uveče

Na teritoriji GO Palilula:spomen park Bubanj,park kod Železničke stanice ,potez oko Starog groblja,dvorište Svetinikolske crkve,delovi sa gustom vegetacijom na gradskim grobljima i naselja Milka Protić,Delijski Vis i 9.maj i drvoredi u ulicama Stanoja Bunuševca,Ljubomira Nikolića,Bulevar Šabana Bajramovića,Gabrovačka reka,Gabrovački put,Marina Držića,Višegradska i Generala Šturma i deo grada na potezu između ulica Dimitrija Tucovića i Bubanjski heroji.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com