IZBORI NIŠPolitika

Šešelj: Da Niš na predstojećim izborima ne padne u ruke partija koje su ga unakazile

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pozvao je danas u Nišu sve građane da "zbiju redove" sa patriotskim političkim partijama u Srbiji koje nastupaju zajedno na predstojećim lokalnim izborima.

„Naš je cilj da ne dozvolimo da Niš padne u izdajničke ruke. U ruke ovih prozapadnih partija koje su ga unakazile. Setite se šta se desilo posle 5. oktobra kada su te izdajničke stranke preuzele vlast. Uništile su Elektronsku industriju, Mašinsku industriju i sve drugo što je radilo u Nišu“, izjavio je Šešelj.

Prema njegovim rečima, jeste se pod sankcijama radilo u strašnim problemima, ali se radilo, a onda je sve nestalo.

„Sada se privreda Srbije podiže takoreći iz početka i neki je napredak već postignut. Niš može očekivati dobre stvari samo ako naša koalicija pobedi“, istakao je Šešelj.

On je dodao da građani imaju razloga da se, za protekla neka vremena, ljute i na naprednjake i na socijaliste i na radikale, ali da trenutno od njih boljih nema i zato treba da glasaju za patriotsku izbornu listu.

„Nadam se ćemo mi radikali imati odbornike u Skupštini grada Niša i da ćemo učestvovati u izvršnoj vlasti. Mislim da smo zaslužili toliko da imamo barem jednog predstavnika u Gradskom veću i da imamo naše predstavnike u svim niškim opštinama. Mi smo svuda na zajedničkoj listi i imamo ozbiljne kandidate“, rekao je Šešelj.

On je podsetio da se Srpska radikalna stranka nalazi na izbornoj listi pod broj jedan, „Niš sutra“, čiji je nosilac Aleksandar Vučić, a na kojoj su i pripadnici i Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i još 11 stranaka.

Lider radikala danas je delio svoje knjige na platou ispred niške Tvrđave i najavio je da će narednih dana u Nišu i okolnim mestima podeliti skoro 30.000 svojih dela.

Šešelj delio svoje knjige u Nišu
Foto: Niške Vesti/B.Lj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

7 Komentara

  1. Tacno je. Radikali i naprednjaci su unistili Nis. Temeljito do temelja. Ali nije tacno da nema boljih. Ima. Jedan narodni lekar. Penicilin za sve vas koji ste opijeni vlascu. Zbogom g. Seselj. Drzite se vi Zemuna.

  2. Kako je Šeki sarkastičan i zaboravan. Njemu nije loše da živi na našim grbačama i da prosipa pamet u ime i za Vučića.
    Sve sa njim i oko njega je bilo sve loše za srpski narod. On je znao da kada, koliko i za koga da „laje“, zarad svog opstanka u senkama tzv lidera.
    On će dočekati penziju (debelu), koju nije zaslužio da uživa jer je bio loš čovek i loš političar.

  3. Posilni Sluzbe, se javlja po zadatku!
    Niko ge ne sljive, cak i oni, zabludeli, sto gledaju Happy, menjaju kanal, jer je procitana knjiga i dosadan. Oce i on neku mrvicu, sa AV stola. Propao SPO, propao i SRS. Zavrsili posao sluzbi,pa ugaseni.

  4. Tveba se dobvo pvipvemiti za izbove, da nas ne upvopaste pvozapadne pavtije, sa AV na vlasti.
    PROZAPADNA OPOZICIJA OMETA POZICIJU NA PUTU KA ZAPADU ?
    Ko-je-ovde-lud ?
    Film „Brod ludaka“ počinje rečima „na ovom brodu svi su ludi – osim mene“. Hahahahaha !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com