Društvo

“Senior kartice” za niške penzionere

Niški penzioneri mogu da dobiju “SENIOR KARTICE” kojima će jeftinije plaćati proizvode i usluge u niškim radnjama.

Na inicijativu nekolicine niških penzionera i preporuke niške Poslaničke kancelarije PUPS-a i narodnog poslanika Hadži Milorada Stošićaa u skladu sa članom 33. Statuta Gradske organizacije penzionera Niš, doneta je odluka o pokretanju akcije izdavanja „SENIOR KARTICE“ za sve članove GOP-a i sve penzionere grada Niša i Nišavskog okruga.

Upućeno je više desetina zahteva niškim javnim preduzećima i ustanovama Grada Niša kao i privrednim subjektima i preduzetnicima koji pružaju usluge i prodaju robu u objektima na teritoriji grada Niša i Nišavskog Okruga, radi obezbeđenja povoljnosti korisnicima „SENIOR KARTICE“.

“Do današnjeg dana sačinili smo i potpisali više protokola o poslovno-tehničkoj saradnji o korišćenju „SENIOR KARTICE“, kojim se regulišu međusobni odnosi Gradske organizacije penzionera sa davaocima usluga – pravnim licima (preduzećima, preduzetnicima i ustanovama) i obezbedili veliki spektar usluga – ekonomskim, kulturnim, sportskim, zdravstvenim i drugim sadržajima, kao i kupovinu robe široke potrošnje”, ističu u Gradskoj organizaciji penzionera.

Gradska organizacija penzionera (GOP) Niš je organizacija koja u svom sastavu ima pet Udruženja penzionera gradskih opština, Grada Niša (UPOMedijana, UPO Palilula, UPO Pantelej, UPO Crveni Krst i UPO Niška Banja) i kao članica Saveza penzionera Srbije statutarno je nosilac svih aktivnosti u Gradu Nišu na ostvaranju uslova za bolji statusni i materijalni položaj preko 62.000 penzionera Grada Niša.

Svi zainteresovani penzioneri mogu lično da se jave Gradskoj organizaciji penzionera Niš (GOP Niš) u prostorijama na Trgu Pavla Stojkovića broj 12, radi evidentiranja za izradu „SENIOR KARTICE“. Potrebno je poneti ličnu kartu i ček od penzije.

Telefon: 065/2504900 i E-mail gopnis@gmail.com.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com