Merošina

Sednica SO Merošina – Usvojen Budžet za 2019. godinu

Autor: Mirjana Ristić

Na 28.sednici Skupštine opštine Merošina održanoj danas odbornici su usvojili budžet za 2019.godinu koji iznosi 519.702.000 dinara.

Ovim budžetom predviđena su sredstva za oblast komunalne delatnosti Javnog komunalnog preduzeća Merošina, sredstva za učešće u projektima 20 miliona,  sredstva za nove investicije, kao sto su izgradnja kanalizacije, vodovoda, opštinskih puteva 25 miliona, subvencije za zapošljavanje, mere stručne prakse i Javnih radova 10 miliona, kao i za uličnu rasvetu 10 miliona.

Odbornicu su ovom prilikom bili jednoglasni, pa je svih 30 prisutnih odbornika glasalo za ovakvu podelu sredstava iz budžeta opštine Merošina za 2019. godinu.

Pored ove odluke na Dnevnom redu su se našle i Odluke matičnim područjima, Odluke o mreži javnih predškolskih ustanova, Odluke o usvajanju Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za 2019.g, Odluke o određivanju stajališta koja mogu da se koriste za linijski prevoz putnika.

Tekst je deo projekta „Upoznajte Merošinu“ koji je podržan od strane opštine Merošina u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. A sto Sanja hoce da menja Curu i stampara? Sto javno kaze da cura ne zna da cita a stampar ne zna da pise? Za komisije i razna placanja odbornicima nisu rekli sto izdvajaju 20 miliona dinara godisnje? Pa za opstinska auta sto izdvajaju 5 miliona godisnje, pa za jedenje i pijenje na racun opstine koliko miliona?

  2. hahahahaha Cura ne zna da cita a Stampar da pise..hahaha pa stvarno je tako. Neka dokazu suprotno..a Sanela bolje zna od njih..Izvini Stajicka je u pravu…hahahahahahahahahahahaha

  3. Stajićka laže i manipuliše i nije džabe isključena iz SNS,ona je politički pukla…Cura do pobede!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com