Promo

SD SELIDBE BEOGRAD – KO SMO MI I ŠTA RADIMO?

Ukoliko se selite ili planirate selidbu, na pravom ste mestu. Ovaj članak pisan je sa ciljem da vam bliže opiše agenciju za selidbe i prevoz – SD Selidbe Beograd.

Nezavisno od toga da li je u pitanju kuća, stan, magacin ili poslovni prostor, da li treba preseliti navedeni prostor u celosti ili samo određene elemente, SD Selidbe imaju tim koji će odgovoriti na sve zahteve. SD Selidbe čini tim profesionalnih radnika koji zajedno posluju duži niz godina, čime su usavršili uigranost prilikom sprovođenja procesa selidbe. Dobra organizacija je pola posla.

Iako je sedište firme u Beogradu, tim SD Selidbe obavlja selidbe i prevoz na teritoriji cele zemlje, a po potrebi i u inostranstvu. SD Selidbe pružaju sledeće usluge:

  • selidbe u celosti (što znači da u dogovoreno vreme tim radnika dolazi na adresu A, vrši utovar vaših stvari, potom prevoz i istovar na adresi B),
  • usluge prevoza (nezavisno od obima stvari, možete angažovati naš tim za prevoz, a u tom slučaju za utovar na adresi A i istovar na adresi B ste zaduženi vi),
  • prevoz naručenog nameštaja (ukoliko ste iz nekog salona nameštaja naručili nameštaj, nemate obezbeđen prevoz, a dostava se vrši u periodu kada vama ne odgovora, možete naš tim angažovati da dostavu obavi za vas),
  • usluge montaže ili demontaže nameštaja,
  • selidba po principu “ključ u ruke”,
  • procena selidbe,
  • naručivanje materijala za zaštitu i pakovanje nameštaj, stvari i robe.

Navedene usluge se međusobno ne isključuju, odnosno, možete se opredeliti za jednu, dve ili više naših usluga. Na primer, nemate sopstveni prevoz, a želite da što pre u vaš dom stigne naručeni nameštaj iz određenog salona: mi ćemo za vas učiniti dostavu nameštaja i montažu istog, ili na primer, želite samo prevoz, a ne celokupnu selidbu sa radnicima, međutim imate plakare koje je neophodno demontirati, naš tim može izvršiti demontažu, a kasnije nakon obavljenog prevoza, na drugoj lokaciji montažu istog nameštaja.

Foto: Pexels.com

Procena selidbe predstavlja dolazak jednog do dva člana tima na vašu adresu radi procene nameštaja i stvari koje treba preseliti. Čemu služi procena selidbe? Ona omogućuje timu da stekne ispravnu sliku o obimu selidbe i u skladu sa tim donese odluku o potrebnoj vrsti vozila kojim će se sprovesti selidba (kamion ili kombi prevoz), da li je potrebno organizovati specijalne mašine i dodatnu opremu, kao i potrebnom broju radnika, na osnovu čega može definisati pravu cenu selidbe. Ukoliko nije moguće izvršiti procenu, moguće je fotografisati sav nameštaj i proslediti slike, uz kratak opis o obimu garderobe i dodatnih stvari koje treba preseliti, na mejl adresu ili viber, a nakon toga obaviti telefonski poziv i usmeno se dogovoriti o detaljima. Bitno je napomenuti da je procena selidbe besplatna, odnosno ukupna cena selidbe ne uključuje i troškove procene.

Jedna od omiljenih usluga naših klijenata je selidba po principu “Ključ u ruke”. Šta se podrazumeva pod ovom selidbom? Selidba “Ključ u ruke” doslovno znači predaju ključa od prostora sa lokacije A i lokacije B, uz prethodno izvršen popis stvari, vašu kontrolu spiska, a zatim potpis obe zainteresovane strane. Papir se overava kod notara i selidba može da počne. Tim dolazi u unapred definisano vreme na adresu, vrši pakovanje stvari i robe, demontažu i zaštitu nameštaja. Kada je sve spremno za selidbu, vrši se utovar i prevoz, potom istovar i raspakivanje (uz čišćenje i pranje po potrebi). Od vas se zahteva da u dogovoreno vreme dođete na adresu B, kako bi se selidba zaključila i izvršila predaja ključeva. Od vas se ne zahteva da budete prisutni tokom celog ovog procesa, ukoliko ne želite.

Naš tim je dostupan 24/7, čak i nedeljom i praznicima, a nastojimo da na vaše potrebe odgovorimo u što kraćem roku, odnosno da prilagodimo selidbe onda kada vama najviše odgovara.

Više informacija o nama možete pročitati na našem zvaničnom sajtu selidbeiprevozsd.rs. Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati putem telefona, pozivom ili porukom na broj 064/430-2713. Takođe, možete nam pisati putem instagrama selidbe_sd, fejsbuka, na viber ili whatsapp, ili putem e-mail adrese.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com