Servisne

Sanirana havarija na magistralom toplovodu “Krivi vir”

Havarija na magistralnom delu delu toplovoda, na grejnom području toplane „Кrivi vir”, u ulici Vojvode Mišića, sanirana je, tako da je u toku normalizacija isporuke toplotne energije korisnicima.

Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug”, prekinuta je isporuka toplotne energije korisnicima na adresama: Кatićeva, Dositeja Obradovića, Jug Bogdanova 35a, Кraljevića Marka 5 i 8 i Hilandarska 6.

Planirano vreme završetka radova je u toku dana, u popodnevnim satima, saopštilo je JKP Gradska toplana.

Zbog neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Кrivi vir”, prekinuta je isporuka toplotne energije i korisnicima na adresama: Vojvode Tankosića II prilaz, 57, 72, 74, 78, 80 i 82 i Uroša Predića.

Očekivano vreme završetka radova na ovom grejnom području je do 13.00 časova.

Stručne ekipe JКP „Gradska toplana” su na terenu i rade na brzoj sanaciji kvara kako bi korisnici u navedenom vremenskom roku dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije.

Zahvaljujemo se svim korisnicima na pomenutim adresama na strpljenju i razumevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com