Društvo

Info PULT na niškom aerodromu “NEMOGUĆA MISIJA”

Pre samo nekoliko dana društvenim mrežama kružila je slika “info pulta” na niškom Aerodromu, svako je imao po komentar za ovaj “nesvakidašnji” pult.

U prvim trenucima nije se znalo da li je u pitanju dečija igračka ili nešto što podeseća na popularnu figuru Julije u Veroni.

U prvom trenutku se pronela vest da je “simpatični pult” postavila Turistička organizacija Niša, ali je ta tvrdnja ubrzo iz ove organizacije demantovana.

“Pomenuti “info pult” nije postavljen od strane Turističke organizacije Niš, niti je kao takav deo naših aktivnosti. Molim da se za dodatna pojašnjenja oko toga obratite upravi Aerodroma Niš”, rekao je Niškim Vestima prvi čovek TON-a Uroš Parlić.

Upitani čiji je pult nadležni iz JP “Aerodrom Niš” kažu da postavljanje pulta u terminalnoj zgradi Aerodroma komercijalno pitanje.

“Info pult trenutno ne postoji, niti je postojao. U pojedinim elektronskim medijima se pojavila slika štanda, jednog od korisnika prostora Aerodroma koji ni u kom slučaju nije info pult, taj štand uklonjen je ubrzo po postavljanju”, odgovorio je na email pisanim putem Vladica Đurđanović, direktor niškog aerodrome iako je trenutno na godišnjem odmoru.

Turistička organizacija Niša je još 2015. godine najavljivala otvaranje info centra i obratila se zahtevom JP “Aerodrom Niš”, kojim je tražila prostor za tu namenu, kaže Đurđanović.

“U drugoj polovini 2016. godine naše preduzeće je odlukom nadzornog odbora ustupilo prostor bez naknade TON-u. Predstavnici TON-a su izabrali mesto na kome bi Info pult trebao da bude postavljen i dostavili su i predlog idejnog rešenja izgleda tog Info pulta. Dalje informacije o tome šta se dešava sa tim pultom TON, nemamo, jer se predstavnici ove ustanove nisu pojavili nekoliko meseci”, rekao je Đurđanović za Niške Vesti.

Dok pulta ima pa nestane ili ga nikada nije ni bilo turisti, dolaze i prolaze a da ne dobiju potrebnu informaciju od jedine organizacije koja je zadužena da upravo brine o turistima…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com