Sport

Rukometašice Naise počele sa pripremama: Krećemo punom parom i očekujemo pehar na samom startu!

Nakon višemesečne pauze, rukometašice Naise, imale su prvu prozivku i krenule sa pripremama za predstojeću sezonu, u koju ulaze u izmenjenom sastavu u odnosu na prethodnu, ali pune elana i optimizma.

Šef stručnog štaba Naise Svetislav Jovanović kazao je da je dosta igračica napustilo Naisu, ali da kao i svake godine ulažu sve da dovedu što više pojačanja i upotpune igrački kadar.

“Do ovog trenutka smo doveli tri pojačanja, međutim pregovaramo još na poziciji pivota, desnog beka i beka. Tako da, učinićemo sve da i ove godine Naisa predstavlja grad Niš i Srbiju, onako kako je predstavljala svih ovih godina unazad”, izjavio je Jovanović.

Prvi test za niške rukometašice biće polifinale Kupa, ali i Kup EHF.

“Prvi izazov je polufinale kupa protiv ekipe Bora. Očekujemo prolaz u finale, a u finalu, videćemo. Daćemo sve od sebe da složimo kockice. Zaista je teška ova situacija, pitanje je koliko su devojke trenirale u ovom periodu, ali bez obzira na to, daćemo sve od sebe da dođemo do nekog trofeja”, rekao je Jovanović.

Jedno od najzvučnijih pojačanja u ekipi Naise u toku pauze je Dunja Tasić.

“Jako mi je drago što sam se vratila u Naisu, pošto sam ja već bila ovde pre jedno desetak godina. Drago mi je da sam se posle inostrane karijere vratila u klub koji ima toliko uspeha i ambicija. Mi za sada krećemo sa pripremama i spremamo se za sve što nas čeka. Nadamo se da ćemo svi biti zdravi i da će pripreme dobro proći. Očekujem da budemo u samom vrhu ove sezone”, izjavila je Dunja Tasić.

Ona je dodala da veruje da će već na samom startu uspeti da osvoje Kup i donesu pehar u Niš.

“Krenućemo punom parom i da osvojimo odmah, na samom startu, da donesemo pehar kući”, zaključila je Dunja Tasić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com