Društvo

Ruka podrške i u 2022. godini

GO Medijana i GOP Niš nastavljaju saradnju

Gradska opština Medijana i Gradska organizacija penzionera Grada Niša nastaviće saradnju i u novoj, 2022. godini, jer će ruka podrške od najveće niške opštine uvek biti usmerena ka najstarijoj populaciji njenog stanovništva.

Ovo je između ostalog rečeno na prvom sastanku predsednika najveće niške opštine Nebojše Кocića sa saradnicima i predstavnika najveće penzionerske organizacije u Nišu u ovoj godini.

Foto: GO Medijana

Кocić je podsetio da su na zahtev penzionera rekonstruisani letnjikovci u Svetosavskom parku i uređene klupe i da je organizovan izlet za najstarije sugrađane do Prolom Banje.

Dobra praksa uzajamne podrške lokalne samouprave i niške penzionerske organizacije biće nastavljena i u narednom periodu, a vrata Medijane uvek otvorena za one kojima je pomoć potrebna.

Za podršku i saradnju Gradska opština Medijana dobiia je prošle godine najveće priznanje – Povelju Gradske organizacije penzionera Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com