Promo vesti

Rokenrol škola “Musicland”

U vemenu u kom dominiraju neartikulisani muzički pravci, “turbo folka” i “autotjun” muzike, pravo je osveženje okretanje rok i pop muzici koje su se našle u podređenom položaju u odnosu na dominantnu “pink” kulturu. Ipak, nada postoji da deca od malena prihvate kvalitetnije muzičke pravce.

Musicland” je prva škola rokenrola u Nišu i ovom delu Srbije. Osnovana je 2012 godine, kao inicijativa grupe iskusnih i ostvarenih muzičara našeg grada, sa idejom da svoje znanje i iskustvo prenesu na mlađe kolege. Program je baziran na individualnim časovima, ali i na grupnim radionicama i rad sa bendom.

Polaznici ove škole, kojih je do sada bilo više od 150, svoje talente i umeće prikazali su na mnogim školskim nastupima kao i na festivalima, kao što su Nišville, Balkan rok, Drum Dum fest, Čupin memorijal i drugim. Kao školski bend svirali su kao predgrupa  “Psihomodo pop”-u,  Nikoli Čuturilu, a i uživo nastupili na RTS-u.

Za upis u “Musicland” školu nije potrebno nikakvo predznanje, iskoristite novogodišnju prazničnu akciju i upišite svoje dete uz popust od 15% do kraja januara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com