Društvo

Roditeljski sastanak pred odlazak na besplatno letovanje u Grčku

U OŠ „Sveti Sava“  rukovodstvo GO Medijana održalo je sastanak sa roditeljima dece koja će prva krenuti na letovanje u Grčku. Deca će biti smeštena u hotelu Katarina u Olimpik Biču, a opština Medijana pokriva troškove puta i polupansiona.

22. juna počinje letovanje za učenike osnovnih škola sa teritorije Gradske opštine Medijana. 400 najboljih učenika iz ukupno 10 osnovnih škola, koliko ih ima na teritoriji GO Medijana, provešće po osam dana u Olimpik Biču u Grčkoj u organizaciji i trošku opštine.

Prvi na letovanje kreću učenici OŠ „Sveti Sava“. Za njih i ostalu decu obezbeđen je smeštaj na bazi polupansiona u hotelu Katarina.

Deca su presrećna što idu na letovanje sa svojim vršnjacima i, prvi put, bez roditelja. To ne znači da ćemo biti neposlušni, kažu i dodaju da će opravdati poverenje roditelja, nastavnika i opštine .

Predsednik GO Medijana Milan Krstić prisustvovao je roditeljskom sastanku i odgovarao na pitanja roditelja.

“Briga roditelja je razumljiva. Reč je o relativno maloj deci, ali smo mi vodili računa o svemu kako bi im letovanje proteklo u najboljem redu”, rekao je Krstić.

Deca idu u pratnji dve učiteljice iz škole,a imaće i animatora .

Predsednik GO Medijana Milan Krstić poći će sa prvom grupom dece i lično se uveriti da je sve što je dogovoreno sa agencijom „Euroturs“, koja je na javnoj nabavci dobila organizaciju letovanja za decu , zaista i ispunjeno.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com