KulturaZabava

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 14. februara do 2. marta

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Vilin Grad:

 

U SENCI ZAVERE
Problematični Travis Blok je vladin operativac koji je zadužen za izvlačenje tajnih agenata iz opasnih situacija. Kada otkrije zaveru usmjerenu na američke građane, Blok se nađe na nišanu ljudi za koje radi. On tada mora ne samo da uđe u trag agentu, već i da sazna istinu. Istinu koja bi mogla da optereti čak i njegov upitni moralni kodeks.

ČUDOVIŠTA IZ MOJE PORODICE 2
Nastavak velikog animiranog hita iz 2017.godine. ČUDOVIŠTA IZ MOJE PORODICE je adaptacija istoimenog bestselera Emmy-em ovekovečenog autora Davida Saflera (Berlin, Berlin), koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfilda iz kandži lovca na čudovišta, porodica Višbon se još jednom pretvara u neodoljivog vampira, Frankenštajnovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Naša porodica uz pomoć svoja tri kućna ljubimaca ponovno obilazi svet kako bi spasili prijatelje, stekli nova monstruozna poznanstva i konačno shvatili da niko nije savršen – i da čak i oni sa manama mogu pronaći sreću.

KLJUČ
Legenda kaže da se u skrivenom blagu cara Despota Stefana nalazi veoma vredna Vizantijska relikvija – Konstantinovo blago. Ovu relikviju, koja predstavlja simbol vrhunske moći, želi da poseduje tajna organizacija katoličke crkve, koja smatra da im ovo istorijsko blago oduvek pripada. Za taj zadatak spremna je da angažuje i mafijaškog bosa (Branimir Popović) i njegovu „vojsku“ i da aktivira svoje ljude koji se nalaze u svim strukturama društva, uključujući i policiju. Ključ koji vodi do blaga zato vekovima iz generacije u generaciju štite Vitezovi Reda Zmaja, koji ulogu čuvara nasleđuju od svojih predaka. Vera (Sonja Kolačarić) je profesorka istorije umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Nakon povratka iz Crne Gore sa dedine sahrane, njen život se menja iz korena. Zatiče stan u haosu zbog provale, postaje meta mafije, prati je policija, oko nje se dešavaju ubistva…

Repertoar bioskopa Vilin Grad – od 14. februara do 2. marta

Radni dan

Smrt na Nilu 20:00
Leto kada sam naučila da letim 14:50, 16:30, 18:20
U senci zavere 22:20
Kliford veliki crveni pas 13:40
Uncharted 17:30, 21:30
Ključ 19:40
Čudovište iz moje porodice 2, sinh. 15:30

Vikend

Smrt na Nilu 20:00
Leto kada sam naučila da letim 10:10, 14:50, 16:30, 18:20
U senci zavere 22:20
Jahač zmaja 11:50
Kliford veliki crveni pas 13:40
Uncharted 17:30, 21:30
Ključ 19:40
Čudovište iz moje porodice 2, sinh. 10:50, 12:50, 15:30

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com