KulturaZabava

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 12. do 18. maja

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Vilin Grad:

 

DAUNTONSKA OPATIJA – NOVA EPOHA 

Od nagrađivanog stvaraoca Džulijana Felouza dolazi filmski događaj DAUNTONSKA OPATIJA – NOVA EPOHA. Dugo očekivani bioskopski povratak globalnog fenomena ponovo ujedinjuje voljenu glumačku ekipu koja odlazi na veliko putovanje na jug Francuske kako bi otkrili misteriju novonasleđene vile udovice Ledi Grantam.

NE IGRAJ NA ENGLEZE 

Bule, Piksi i Paun su dugogodišnji prijatelji koji žive u Beogradu. Iako veoma različitih karaktera, imaju zajedničku strast – klađenje na rezultate utakmica engleske fudbalske lige.  Ovog puta, za njih je klađenje više od igre jer je svakom od njih očajnički potreban novac. Tokom jedne utakmice, prelazeći iz komedije u dramu i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav „prljav veš“ njihovog odnosa. Samo jedan rezultat će zauvek promeniti njihove živote i staviti na „kocku“ njihovo tridesetogodišnje prijateljstvo.

HEROJ
Rahim je u zatvoru jer nije uspeo da vrati dug. Tokom dva dana odsustva pokušava da ubedi čoveka kome je dužan da mu otpiše dug, ali stvari ne idu kako je zamislio.

POTPALJIVAČICA

U novoj adaptaciji klasika trilera Stivena Kinga i od producenata filma Nevidljivi čovek, devojčica sa izuzetnim pirokinetičkim moćima bori se da zaštiti svoju porodicu i sebe od zlokobnih sila koje žele da je uhvate i kontrolišu.
Više od deset godina, roditelji Endi (Zak Efron: Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao, Veličanstveni šoumen) i Viki (Sidni Lemon: Strah od okruženih mrtvima, Naslednici) su u bekstvu, očajnički želeći da sakriju svoju ćerku Čarli (Rajan Kira Armstrong: Američka horor priča: Deseta sezona, The Tomorrow War) iz sumnjive savezne agencije koja želi da iskoristi njen neverovatni dar da stvori vatru, kako bi napravili oružje za masovno uništenje.
Endi je naučio Čarli kako da ublaži svoju moć, koju pokreće bes ili bol. Ali pošto Čarli puni 11 godina, vatru postaje sve teže kontrolisati. Nakon što jedan incident otkrije lokaciju porodice, misteriozni operativac (Majkl Grejejes) je raspoređen da zarobi porodicu i uhvati Čarli jednom zauvek. Čarli ima drugačije planove.

Repertoar bioskopa Vilin Grad – od 12. do 18. maja

Četvrtak 12.05, Petak 13.05, Ponedeljak 16.05, Utorak 17.05, Sreda 18.05.

Loši momci 3D, Sinh. – 15:30
Loši momci, 2D, Sinh. – 13:30
Doktor Strejndž u multiverzumu ludila 3D – 20:00
Doktor Strejndž u multiverzumu ludila – 17:30; 22:30
Dauntonska Opatija – Nova epoha – 18:00
Ne igraj na Engleze – 20:20
Potpaljivačica – 22:10
Heroj – 15:40

Subota 14.05, Nedelja 15.05.

Sonikov film 2, Sinh. – 15:40
Loši momci 3D, Sinh. – 11:30; 15:30
Loši momci, Sinh. – 10:30; 13:30
Zečija akademija – nemoguća misijaja – 12:30; 14:00
Doktor Strejndž u multiverzumu ludila 3D – 20:00
Doktor Strejndž u multiverzumu ludila – 17:30; 22:30
Dauntonska Opatija – Nova epoha – 18:00
Ne igraj na Engleze – 20:20
Potpaljivačica – 22:10

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com