KulturaZabava

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 10. do 16. marta

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Vilin Grad:

 

BILO JEDNOM U SRBIJI
Tokom i posle Prvog svetskog rata, dva mladića i dve devojke iz Leskovca: Cone i Dine, i Zorka i Ružica imali su različite sudbine. Dineta su saveznici odveli do Pariza, gde je naučio sve o lepotama života i svetlima metropole. Cone je, posle ranjavanja i amnezije, završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspeha.Opijeni pobedom u ratu i nepovratno inficirani „duhom slobode i napretka” koji su osetili u „velikom svetu”, dva mladića vraćaju se u svoj oronuli Leskovac. Dine u svoj mali, sada već nepostojeći bioskop, a Cone svojoj verenici Zorki, koja posle pet godina čekanja, nevoljno daje pristanak da je otac uda za ratnog liferanta. Cone će pokušati svoju staru ljubav da vrati, a Dine da svoju novu ljubav pronađe.I tako počinje borba „starog” i „novog”, u svakom smislu. Za velika dela potrebno je sasvim malo prave ljubavi.

POCRVENELA PANDA
Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrzana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično – UVEK, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!

SIRANO
Zasnovano na mjuziklu koji je adaptirala i režirala Erika Šmit iz “Sirana de Beržeraka” Edmonda Rostanda, sa muzikom Arona i Brajsa Desnera i stihovima Meta Bernidžera i Carin Beser.Nagrađivani režiser Džo Rajt privlači bioskopske gledaoce kroz simfoniju emocija, muzikom, romansom i lepotom u filmu SIRANO, ponovo predstavljajući vanvremensku priču o ljubavnom trouglu koji slama srce.Čovek ispred svog vremena, Sirano de Beržerak (Piter Dinklidž) zaslepljuje istovremeno žestokom igrom reči i sjajnim mačevanjem u dvoboju. Ali, ubeđen da ga njegov izgled čini nedostojnim ljubavi prema odanoj prijateljici, sjajnoj Roksani (Hejli Benet), Sirano tek treba da joj otkrije svoja osećanja. Ali, Roksana se zaljubljuje na prvi pogled u Kristijana (Kelvin Harison Džunior).

Repertoar bioskopa Vilin Grad – od 10. do 16. marta

Radni dan

Betmen 19:00, 22:00
Leto kada sam naučila da letim 13:40, 14:50
Bilo jednom u Srbiji 17:10, 19:30, 22:20
Pocrvenela panda 13:00
Pocrvenela panda 3D 15:20
Sirano 16:30

Vikend

Betmen 19:00, 22:00
Leto kada sam naučila da letim 11:10, 13:40, 14:50
Bilo jednom u Srbiji 17:10, 19:30, 22:20
Pocrvenela panda 13:00
Pocrvenela panda 3D 11:40, 15:20
Sirano 16:30

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com