Sport

Remi Radničkog i Pjast Glivica

Fudbaleri Radničkog remizirali su sa poljskom ekipom Pjast Glivice rezultatom 1:1, u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku.

Niški tim je već drugog dana boravka u Turskoj odigrao meč protiv veoma kvalitetne ekipe, koja je 2019. godine bila šampion Poljske, a koja trenutno zauzima 12. mesto na tabeli u svom prvenstvu.

Poljski tim je pokazao više u prvom poluvremenu. Poveo je već u petom minutu preko Červinskog, a u nastavku je kontrolisao dešavanja na terenu.

U drugom poluvremenu situacija se potpuno promenila. Radnički je prezuzeo inicijativu, pritiskao je rivala, stvorio nekoliko dobrih šansi, a do zasluženog izjednačenja stigao je u 72. minutu. Lazar Arsić je, u svom stilu, sjajno izveo slobodan udarac sa 20 metara sa desne strane. Levom nogom je prebacio „živi zid“ zakucao loptu pod prečku u bliži ugao.

Šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak je u prvom poluvremenu na teren poslao sledeću postavu: Dujmović, Aksentijević, Ćirković, Bjeličić, Savić, Kovačević, Pejović, Mićibući, Mitrović, Tomić i Pavlov.

U drugom poluvremenu su igrali: Kahriman, Jamkam, Stanković, Bogdanović, Jovičić, Ilić, Arsić, Kasalica, Spasić, Mesarević i Sagitov.

Sledeći meč na pripremama u Turskoj Radnički igra u sredu, kada će mu protivnik biti slovački tim Ružemberok.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com