Zabava

“Rekla je” novi spot Dr Pere & Tehničara

“Rekla je”, nova je pesma Pere Peraševića i Tehničara, za koju su uradili i spot. Sniman je tri, četiri meseca u Nišu i na Skijatosu.

Zovu se šaljivo Dr Pera i Tehničari, ali je Pera Perašević zaista lekar specijalista Urgentne medicine. Bend je nastao relativno skoro, godinu i po dana, a čine ga muzičari koji su veoma iskusni u rokenrol muzici. Dvojica ih je sviralo u popularnoj grupi Mama rok, jedan u džez orgestru i sa njim nastupao od Moskve do Beograda, rekao je Niškim Vestima dr Perašević.

“Ovo je spot za prvu od nekoliko pesama koje smo snimili, a cilj nam je da izdamo album, mada znamo da je to danas izgubilo svaki smisao. Novi album će imati nekoliko novih pesama i neke obrade mojih kantautorskih”, istakao je Perašević. Dodaje da žele da vide da li još uvek neko voli rok.

Objašnjava da je spot sniman na “kultnim”, gradskim mestima. Neki od kadrova snimljeni su u predsedničkom apartamanu. Namenski su neki kadrovi zabeleženi i na Skijatosu.

“Uglavnom pevam o Nišu, jer retko ko peva o ovom gradu, čak ne pevaju o njemu ni poznati muzičari iz Niša”, kazao je dr Dejan Perašević.

Muziku za pesmu “Rekla je” uradili su Dejan Perašević ( Pera ) i dr Pera & tehničari, tekst Dejan Perašević (Pera ), aranžman: prof. Aleksandar Petković – Petko.  Za audio produkciju i snimanje zadužen je Rodoljub Avramović, režiju, fotografiju i montažu Miroslav MikaGreek.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Dejan Perasevic Pera ,pisac tekstova je 30 godina na muzickoj sceni Nisa isto toliko je lekar …poceo je u Niskoj rok grupi Kontra ritam .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com