Obrazovanje

Regionalni centar u Nišu “Noć istraživača” obeležava brojnim naučnim aktivnostima preko Youtube kanala

Ove godine Evropska noć istraživača susrela se, kao i ceo svet, sa posebnim izazovom – pandemijom neviđenih razmera u modernom dobu. Iako je ovaj izazov stavio na test celo društvo, ono što je sigurno je da nam je pokazao i da nam je nauka potrebnija više nego ikad, navode organizatori.

Ove godine Noć istraživača je pomerena sa svog standardnog termina ( poslednji petak u septembru), ali će se ipak održati u periodu 23 -27.11. 2020.godine.

“Jedanaesta Noć biće drugačija i organizujemo je pod sloganom Da nauka prostruji, družeći se sa učesnicima u virtuelnoj ravni”, ističu.

Naučni klub Regionalnog centra Niš otvorio je svoj YouTube kanal na kome će biti postavljene brojne naučne aktivnosti. Pozivamo sve zainteresovane da prate kanal od ponedeljka 23.11.2020.

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKJt8M2HlnrIGz1ArUlq_aw

Sve informacije o sadržajima i dešavanjima ovogodišnje Noći istraživača moguće je proveriti na sajtu www.nocistrazivaca.rs.

Noć istraživača je podržana od strane Evropske komisije u okviru Marija Sklodovska – Kiri akcije, koji predstavlja program Evropske unije za jačanje evropske istraživačke karijere.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com