Društvo

Redovi na minusu, a nisu za Dejvis kup!

Ispred zgrade JKP „Objedinjena naplata“ u ulici Nade Tomić, od jutros ogroman red. Iako je temperatura i u najtoplijem delu dana ispod nule, gra]ani strpljivo čekaju da plate svoje račune za komunalije, i svakog trenutka ih ima i preko 50 duž stepenica, i trotoara.

Kako kažu, svi čekaju poslednji dan, da iskoriste priliku da plate račune bez kamate, a i kako bi izbegli verovatno još mnogo veće gužve koje će krenuti od 1. februara, kada počinje sklapanje ugovora za zaostala dugovanja.

Da podsetimo, prema odluci Gradskog veća, od 1. februara do kraja marta svi gradjani koji imaju nagomilana dugovanja, mogu da sklope ugovor o isplati na rate, tj, da naprave reprogram dugovanja. Tako će moći da svoje dugove isplaćuju na 60 mesečnih rata.

Samo protekle godine u ovakvim akcijama sklopljeni su ugovori u vrednosti od 300 miliona dinara. Trenutno su ukupna dugovanja Nišlija prema JKP Objedinjena naplata preko milijardu i po dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com